Ishga Producten

Home / Producten

Sinds 2013 produceert Ishga Organic Skin Care vanuit Schotland 100% biologische huidverzorgingsproducten. De Ishga producten bevatten geen parabenen en chemicaliën. Gemaakt van Schots zeewier en zeewater uit de Schotse Hebriden, voorziet Ishga in unieke biologische huidverzorging. Omdat voor de productie natuurlijke producten worden gebruikt, heeft Ishga zelfs de hoogste kwalificatie ontvangen in de classificatie van SEPA (Scottish Environmental Protection Agency).

Ishga filosofie

De naam Ishga is afgeleid van het Gallische woord voor water. Het duurzame zeewier wordt met de hand geoogst is uit het schoonste zeewater ter wereld. Van nature bevat zeewier veel vitamines, mineralen, oliën en spoorelementen.

Biologische huidverzorging

De biologische huidverzorging van Ishga is geschikt voor alle huidtypen, ook voor de huid die problemen heeft als eczeem of acné. Zeewier heeft een ontgiftende en hormoon regulerende werking. Ook hebben wetenschappelijke test aangetoond dat zeewier natuurlijke antioxidanten bevat met een liftende anti-aging werking. Ishga producten zijn dat ook ideaal om de huidveroudering te verzorgen.

Behandelingen met Ishga producten

Tijdens de behandelingen wordt gebruik gemaakt van de biologische huidverzorging van Ishga. Bekijk hier het aanbod behandelingen van Joelle met de Ishga-lijn.

Producten

Neem contact op

Schoonheidsspecialist Joëlle is werkzaam vanaf de salon te
Nico Andriessenstraat 9 in Haarlem.

Stuur een e-mail voor de mogelijkheden en dan neem ik zo spoedig mogelijk contact op.

 

Contactgegevens

 

PowerSkinbyJoelle – Vestiging 1
Joëlle de Haan
Nico Andriessenstraat 9
2033 ZP Haarlem

Openingstijden:
dinsdag: 9.30 – 21.30 uur
woensdag: 9.30 – 18.00 uur
vrijdag: 9.30 – 18.00 uur

en

PowerSkinbyJoelle – Vestiging 2
salon BeauTen
Kruisstraat 37
2011 PW Haarlem
Openingstijden: Donderdag avond 17.00 – 21.00 uur
Zaterdag: 10.00 – 17.00 uur

Telefoonnummer: 0639395900
E-mail: mail@powerskinbyjoelle.nl 
Navigatie: Google Maps