Dr.G Producten

Home / Producten

De producten van Dr.G zijn de nummer 1 op het gebied van Koreaanse huidverzorging en tevens favoriet van Joelle. Wij werken al jaren met de beste producten op de markt en zijn dan ook fan van deze producten waar huidherstel centraal staat.

K-beauty

Dr.G CosmeCeuticals is het meest professionele cosmetische merk van Korea. K-beauty heeft de laatste jaren veel terrein gewonnen, ook in Nederland is Korean Beauty zeer geliefd. De meest innovatieve skincare producten komen uit Korea, dit merk sluit daarom perfect aan bij de behandelingen van Joelle.

Optimaal huidherstel

Maximaal huidherstel staat centraal bij de producten van Dr.G. Alle producten zijn klinisch getest. Met een team van 33 dermatologen en 100 cosmetische artsen wordt er continu gewerkt aan innovaties en de meest effectieve producten. Dr.G levert krachtige gepatenteerde formules met hoge concentraties actieve ingrediënten, onderbouwd door wetenschap én ervaringen uit de praktijk.

De producten zijn op aanvraag te bestellen. Wij adviseren u graag persoonlijk voor een optimaal resultaat en het gebruik van onze Dr.G producten. Vul onderstaand formulier in, dan hoort u spoedig van ons.

Producten

Neem contact op

Schoonheidsspecialist Joëlle is werkzaam vanaf de salon te
Nico Andriessenstraat 9 in Haarlem.

Stuur een e-mail voor de mogelijkheden en dan neem ik zo spoedig mogelijk contact op.

 

Contactgegevens

 

PowerSkinbyJoelle – Vestiging 1
Joëlle de Haan
Nico Andriessenstraat 9
2033 ZP Haarlem

Openingstijden:
dinsdag: 9.30 – 21.30 uur
woensdag: 9.30 – 18.00 uur
vrijdag: 9.30 – 18.00 uur

en

PowerSkinbyJoelle – Vestiging 2
salon BeauTen
Kruisstraat 37
2011 PW Haarlem
Openingstijden: Donderdag avond 17.00 – 21.00 uur
Zaterdag: 10.00 – 17.00 uur

Telefoonnummer: 0639395900
E-mail: mail@powerskinbyjoelle.nl 
Navigatie: Google Maps